Full Protect

Servisiranje i kontrolisanje instalacija hidrantskih mreža i mobilnih uređaja za gašenje požara (ručnih protivpožarnih aparata)

Za uspešno gašenje početnih požara nije dovoljno samo da su zaposleni privrednog subjekta u kome je nastao požar obučeni i uvežbani u gašenju požara i da imaju na raspolaganju sredstva za gašenje početnih požara (ručne protivpožarne aparate i hidrante), već je neophodno i da su ta sredstva za gašenje početnih požara ispravna i pouzdana u momentu kada treba da ih zaposleni upotrebe.

Kako je svaki tehnički sistem pokvarljiv, tako su i ručni protivpožarni aparati i hidranti skloni da usled raznih uticaja, vremenom, postanu nepouzdani – pokvare se. Još ako se to stanje njihove pokvarenosti desi u vreme izbijanja požara, onda sva dotadašnja aktivnost privrednog subjekta na njihovoj nabavci i prethodnom servisiranju gubi smisao i značaj.

Zato je, možda, u čitavom sistemu zaštite od požara, redovno i pravovremeno održavanje i servisiranje  ručnih protivpožarnih aparata i hidranata, najvažnija aktivnost. Ova aktivnost je, pak, jedna od najvažnijih koje u svojoj delatnosti naš privredni subjekt sprovodi i razvija čitav niz godina.

Potrebne su vam dodatne informacije?